Предлагаме на вашето внимание документалният филм “Cancer: The Forbidden Cures” (Ракът: Забранените лечения). Този филм е създаден от италианският режисьор Масимо Мацуко и ни среща с хора, които са излекували своите ракови заболявания по методи отричани от медицината, и също така дава много голяма яснота за това как ракът и неговото лечение са се превърнали в една голяма финансова пирамида.

   Тази продукция е създадена през 2010-та година и веднага става популярна, като “филмът, който фармацевтичните компании не желаят да гледате”.
В продукцията има изключително интересни интервюта с Рене Кейси (създателката на Есиак), Едуард Грифин (авторът на Витамин Б: Един свят без рак), Шарлот Герсон (създателка на диетата Герсон) и Тулио Симончини (терапия със Сода Бикарбонат).

   Нашето мнение е, че този филм задължително трябва да се гледа от всеки, който е засегнат по някакъв начин от раковите заболявания. Няма значение дали симпатизирате на алтернативното или стандартното лечение, този филм задава справедливи въпроси и дава любопитни отговори върху които човек може да разсъждава с часове. Гледайте го!

*За съжаление пускаме заглавието с неговият оригинален английски дублаж, но скоро ще създадем български субтитри.Ако намирате тази информация за полезна, може да ни почерпите кафе 🙂 Купи ми кафе
Споделете тази публикация