За съжаление растенията и животните също страдат от ракови заболявания. Според статистиката, онкологичните проблеми при кучетата са се увеличили драстично през последните години, като това не е пропуснало и котките били те домашни или не.
При котетата голяма вина за раковите образувания имат хапчетата, които се дават по време на размножителният период така, че ако не желаете вашето коте да има поколение по-добре го кастрирайте, вместо да му давате хапчета по това време на годината.

Според много ветеринари, както и холистични лечители, като Хулда Кларк, ракът при животните е в следствие на паразитни червеи. Когато става въпрос за хора е лесно да се подходи, защото можеш да обясниш на човекът какво трябва да направи и да разчиташ на неговата отговорност, но няма как да постигнеш това с животно и ето защо понякога е необходимо да се подходи с хитрост.
Въпреки, че сме устроени различно това, което би помогнало на човек да се избави от болестта би помогнало и на животно.
Нашият екип непрекъснато ще следи за новости при лечението на домашни любимци и веднага ще ги публикува тук, като на първо време ви предлагаме няколко идеи.

Споделете тази публикация