Помогнете ни да построим хоспис за алтернативно лечение

Каква е целта на този портал и на хората, които стоят зад него? Целта е да помагаме. Ние искаме да дадем един различен поглед върху болест която медиите, лекарите и обществото превръщат в най-страшния кошмар, който може да ви сполети. И въпреки това, всичко което купуваме от магазините, всичко с което се храним и дори това което дишаме води към нея. Не ни разбирайте погрешно, ракът убива и носи болка, но ако човек разсъждава логично, ако вземе нужните мерки и ако е готов да се промени, ракът ще бъде победен. В много от случаите дълго време той стои в тялото ни, като диагноза и ние имаме време да отговорим подобаващо.
Няма нелечими болести, има нелечими хора. Твърдо стоим зад тези думи и вярваме в силата на човешкият дух и неговото желание да се излекува и живее – видяхме го в нашите родители, видяхме го и в хората, които срещнахме през последната година и за това създадохме този сайт, който предлага алтернатива на хората, които желаят да посегнат към нея. Нека всеки сам вземе решение за животът си и ако вярва, че медицинското лечение е по-добро, да се обърне към него – ако вярва, че билките могат да го излекуват да посегне към тях, защото от тук нататък, той ще живее с последстията от своите действия и трябва да е наясно какви ще са те.

Какво следва от тук нататък за нас и за какво ще се борим? Логичното продължение на този проект и това, което искаме да постигне нашата фондация е построяването на физическа лечебница за алтернативно лечение на онкологични заболявания. За тази цел взимаме пример от Шарлот Гарсон и нейният хоспис, който тя премести в Мексико, след като загуби правото си да лекува в САЩ.

Ето какво точно представлява нашият план в 3 стъпки.

1. Създаване на място, което може да се посети физически от всеки нуждаещ се и той да остане там за своето лечение. Мястото трябва да е извън града, сред природата и на чист въздух.

2. Храната там трябва да бъде отгледана в природата, максимално чиста и без пестициди.

3. Персоналът трябва да бъде от добри, отговорни и съвестни хора, които познават материята и са практикували такова лечение.

След като това място е факт, можем да твърдим, че даваме равно право на избор на всеки болен.

За начало на проекта ни трябва сумата от 1 100 000 лева, което включва придобиване на имот със земя, необходимата медицинска техника и персонал. Така, че нашият призив към всеки, който ни симпатизира е:

На първо място – Ако имате Възможност, ако нашия труд е помогнал на вас или ваш близък да се подобри или излекува, ако вярвате, че природата може да излекува рак или сте последовател на холистичните методи, то тогава се чувствайте свободни да направите някакво дарение за нашият проект. Няма максимална или минимална сума, защото знаем в какви времена живее, за това ще приемем това, което може да отделите и знаем, че е от сърце.

Може да направите своето дарение, като използвате удобният за вас бутон или да изпратите желаната сума директно в нашата банкова сметка.

Благодарим на всички за оказаната помощ!
Може да следите нашите социални канали за всичко ново около нашият екип.

 

Нашите данни
Банкова сметка: BG75SOMB91301071480601
Титуляр: Фондация “Орден на Туле”
SWIFT/BIC: SOMBBGSF

Основание: Дарение

 или чрез PayPal

Споделете тази публикация